Thuya Gel ON-OFF

bottles

Zahvaljujući Thuya distributeru iz Grčke – Thuya Greece u naš salon je stigao još jedan super Thuya proizvod – THUYA  Gel On-Off. U pitanju je još jedan dugotrajni lak za nokte koji nam ovaj put dolazi iz Španije iz Thuya laboratorije. U pitanju je proizvod sličan Shellac-u o kome smo već pisali u ovom članku. Kao i Shellac, Thuya Gel On-Off je UV proizvod koji se nanosi kao lak, suši kao gel i dizajniran da traje 14 dana. Savršeno sija, lako i brzo se uklanja sa noktiju i ne oštećuje ih. Dolazi u paleti od 28 + 6 letnjih boja. Uskoro stižu još dve nove linije boja: Gliter i Magnetic.

Rešili smo da isprobamo i testiramo novi proizvod i uverimo se u kvalitet i dugotrajnost proizvoda kako bi našim klijentima kao i uvek ponudili samo najbolje.

Odabrali smo Neon Pink boju iz nove letnje palete boja, savršenu boju za preostale letnje dane.

Prvi utisak – Definitivno smo oduševljeni kako bojom, tako i neverovatnim sjajem koji ovaj lak pruža. Prava neon boja sa kojom je nemoguće biti neprimećen.
Ceo postupak ne traje duže od 30-45 minuta (uključujući i brzi manikir pre lakiranja). Nanosi se u tri sloja: baza, dva sloja laka i zavrsni sjaj.
Sada nam preostaje da sačekamo i vidimo kako će se pokazati u svakodnevnim prilikama iako su naše devojke koje su pristale da ga ponesu na svojim rukama jako zadovoljne. Do tada evo par slika ove prelepe boje kako izgleda na noktima.
Uskoro sledi update i nastavak priče :)

Ευχαριστούμε πολύ Thuya Greece*klikni na slike za uvećanje

UPDATE

Slikali smo lak nakon 14 i 18 dana nošenja i kao što možete videti sem izrastka lak i dalje stoji neoštećen na vrhovima sa zadržanim sjajem kao i prvog dana.
Ocena 4/5.

neon-pink-14dayz-old-1 neon-pink-14dayz-old-2

*klikni na sliku za uvećanje

PODELI SA DRUGIMA!
On avgust 25th, 2012, posted in: IJ Nails by IJNails

Postavi odgovor

*

code

Close
Molimo Vas podržite nas sajt
By clicking any of these buttons you help our site to get better