Radiotalasni lifting kože

Jedna od najnovijih antiaging metoda u svetu sada je dostupna i klijentima u Estetik Studiju.

Radiotalasni lifting (RF) preporučuje se osobama koje žele efekat liftinga ali ne i hirušku intervenciju. Obavlja se preventivno, od 25 godine života, zbog sprečavanja preranog starenja, dok starijim osobama služi za ukljanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože. RF je bezopasan, bezbolan tretman i ne zahteva nikakvu anesteziju.

Efekat radiotalasnog lifting – RF

Efekat RF nije samo u pravcu liftinga, već se postiže i znatno poboljšanje u kvalitetu i strukturi tretiranih zona. Drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, brisanje sitnijih i umanjenje dubokih bora, sa podizanjem tonusa kože obraza i smanjenjem nazolabijalnih brazdi. Koža postaje napetija, glatka, dolazi do gubitka sitnih bora na licu, do redukovanja dubokih bora kao i do zatezanja i podmlađivanja kože kako na licu, tako i na telu. Uz sve pomenute efekte dolazi do poboljšanja elastičnosti kože sa izraženom hidratacijom, što je sve skupa daje jasno vidljiv efekat liftinga , odnosno podmlađivanja. Zbog dozvoljenog pristupa regiji oko očiju RF se za ovu zonu i najviše preporučuje. Tretmanom se postiže resorpcija 30-40% masnih jastučića ispod donjeg kapka, dublje bore smejalice se smanjuju, a pliće nestaju.

Princip delovanja radiotalasa – RF

Radotalasni snop prolazi kroz strukture kože i svoj efekat ispoljava isključivo na kolagenim i elestičnim vlaknima. Tripollar RF koja se koristi sa ovim aparatom zagreva vlakna kolagena u slojevima dermisa i hipodemisa. Dolazi do kontrakcije vlakana kolagena što dovodi do momentalno vidljivih rezultata. Narednih dana nakom tretmana, ćelije fibroblasta ubrzano rade i proizvode nove depoe kolagena u koži lica čime se regeneriše koža i postiže dugotrajan efekat. Znaci, nateramo organizam da proizvede nov kolagen u koži. A kolagen je najbitniji za mladolik, svež i zategnut izgled kože.

Kome je tretman namenjen?

Kada govorimo o licu, radiotalasni lifting se radi kod atonicne koze, prevremenog starenja, fotostarenja, dehidratacije, smanjenog turgora koze, pre i posthirurskih tretmana. Na čelu i oko očiju sitnije bore nestaju, a duboke postaju značajno pliće, nazolabijalne brazde se smanjuju, a koža zateže. U predelu vrata prvo se uočavaju promene starenja kože, nakon radiotalasa značajno se popravlja njen kvalitet.
Kada govorimo o telu radi se lifting kože nakon kavitacijskog tretmana , lifting grudi, gluteusa, opustene kože (stomaka, unutrasnje starne butine, ruku), naročito opuštene kože stomaka nakon porođaja,  zatim smanjenje strija i anticelulit.

Koliko je tretmana potrebno?

Dugotrajni rezultat u redukciji bora i zatezanju kože lica postiže se serijom od 3-6 tretmana, u vremenskom razmaku od 1 do 2 nedelje. Za kožu tela preporučuje se serija od 6-10 tretmana, zavisi od zone koju tretiramo i stanja kože. Za održavanje postignutog efekta, preporučuje se 2 do 4 tretmana godišnje.
Tokom tretmana oseća se blaga toplota uz povećan pritisak, kao kod grublje masaže. Nakon tretmana prisutno je samo blago crvenilo koj se povlači vrlo brzo. Odmah nakon tretmana klijent je spreman da nastavi svakodnevne aktivnosti. Tretman se radi tokom cele godine leti i zimi, sunce nije kontraindikacija za rad.

RADIOTALASNI LIFTING JE NAJSAVREMENIJI I NAJEFIKASNIJI NEHIRUŠKI LIFTING NA SVETU!!!

PODELI SA DRUGIMA!
On mart 29th, 2013, posted in: Nega lica, Novine u kozmetologiji by estetikstudio

Postavi odgovor

*

code

Close
Molimo Vas podržite nas sajt
By clicking any of these buttons you help our site to get better