Nega tela

Tretmani tela su holističke, nemedicinske procedure koje nam pomažu da ostvarimo određeno psiho- fizički sklad i zadovoljstvo: od stalnog smanjenja obima na kukovima ili butinama, redukovanja celulita, poboljšanja cirkulacije i stimulisanja detoksikacije, do osećaja smirenosti i ravnoteže duha i tela.
U Estetik Studiju Vas o��ekuje široka lepeza raznih vrsta tretman u kojima se telo izla��e toploti, vibracijama, ultrazvuku, dejstvu električnih impulsa, radiotalasa i svetlosti, kao i veštim rukama terapeuta.

Elektromišićna stimulacija EMS

je tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela – body electroshaping. Kako? Tako što se dejstvom specifičnih struja mišići podstiču na rad, čime se povećava potrošnja masnoća i ugljenih hidrata, pojačava cirkulacija i detoksikacija, oblikuju mišići i poboljšava tonus tela. Poboljšana ukupna cirkulacija i periferna mikrocirkulacija dovodi do obnavljanja ne samo dubinskih već i površinskih slojeva tkiva, a koža se revitalizuje, zateže i podmlađuje.
Proceduru  EMS-a je moguće sprovoditi kao nezavisan tretman, ili u kombinaciji sa ultrazvukom i masažom, u seriji od 10 do 15 tretmana i intervalima od 1 od 2 dana. Trajanje EMS tretmana je 45 do 60 min.

Ultrazvuk tela

Svojim delovanjem ultrazvučni talasi izazivaju naizmeničnu kompresiju i dilataciju tkiva što predstavlja dubinsku masa����u tkiva, a samim tim, dejstvo ovih talasa za posledicu ima i povećanu propustljivost ćelijskih membrana i pospe��ivanje metabolizma ćelija. To dovodi do boljeg snabdevanja ćelija kiseonikom i hranjivim materijama i efikasnijeg oslobađanja od štetnih otpadnih materija i njihovog uklanjanja iz organizma. Ultrazvučna mikromasa��a poboljšava prokrvljenost pojačnjem dotoka krvi, a takođe i dubinski zagreva tkivo. Krajnji rezultat je redukovan celulit, lepa i zategnuta koža.

Aqua detox

Moderan način ��ivota – koji uključuje stres i nepravilnu ishranu – znači i unošenje toksina u Vaše telo. Kao posledica se javlja neravnoteža prirodne energije u Vašem telu, ćelijama. Aparat  Aqua Detox proizvodi frekvenciju koja nežno vibrira kroz telo i stimuliše sve ćelije. Tretmani se obično sprovode kroz stopala s obzirom da ljudsko stopalo ima preko 2000 pora kroz koje se mogu izbaciti toksini iz organizma. Tretman pospe��������������������������������������������������������������������������������������������������uje izbacivanje toksina pri ������emu ne stimuliše izlu����������������������ivanje vitamina, minerala, hranjivih materija ili lekova. Poželjno je uraditi 6 tretmana u razmacima od po 3 dana za kompletnu detoksikaciju organizma.

Masaža tela

Masaža nije luksuz već je najstariji način iscelenja koji dovodi u stanje harmonije du����u i telo. Ona je važna karika u kulturi zdravog života. Masaža nije samo očaravajuća relaksacija, ona je takođe preventivna metoda protiv nakupljenog stresa, i za olakšavanje emotivnih i fizičke napetosti.
Masaža deluje na različite načine: ona sa jedne strane poboljšava cirkulaciju telesnih tečnosti krvi i limfe i dopremu hranjivih materija i kiseonika do tkiva i organa, a sa druge strane pomaže da se oslobodimo ������toksina, ugljen dioksida i prekomerne vode. Ona ne samo da relaksira napete i osvežava umorne mišiće, već pobuđuje telo da luči endorfine, prirodne hormone u našem telu, koji doprinose ose����anju sreće i zadovoljstva.


PODELI SA DRUGIMA!
Close
Molimo Vas podržite nas sajt
By clicking any of these buttons you help our site to get better