Nega ruku i stopala

CND Shellac manikir

Shellac se nanosi se kao lak, nosi se kao najkvalitetniji gel, odmah suši, besprekorno sija i traje do 14 dana! Skida se za samo 10 minuta bez turpijanja. Ne oštećuje nokte! Hipo-alergijski proizvod, bez mirisa, ne sadr��i formaldehide, toulen i DBP kao većina lakova i sličnih proizvoda na tržištu.
Shellac manikir traje oko 30-45 minuta ukoliko su zanoktice unapred sređenje ili ne zahtevaju predhodno uklanjanje. Nanosi se poput klasičnog laka za nokte: bazni lak, dva tanka sloja laka u boji i nadlak koji daje glatki stakleni sloj. NEMA grubog baferovanja i uklanjanja povr����inskog sloja turpijom kao kod običnog gela i sličnih soak-off proizvoda. Može se raditi u French tehnici ili u nekoj od prelepih boja.
Više o Shellac-u pročitajte ovde u članku Estetik Bloga.

Manikir

Upravo su ruke prvo šta zapazimo kod drugih i zato one uvek moraju biti lepe i negovane. Taj deo tela je nemoguće sakriti, a najiskrenije pokazuju Va��u starost i koliku brigu posvećujete svom izgledu. U Estetik Studiju imamo tretmane koji će Vam u tome pomoći.
Klasičan tretman za lepe i negovane nokte i ruke.
Uključuje potapanje ruku u aromatičnoj kupki, uređivanje zanoktica, oblikovanje noktiju, nano��enje hranjivih hidratantnih ulja za negu noktiju i zanoktica, poliranje noktiju, nanošenje boje laka po želji (ili francusko lakiranje) i zaštitnog laka visokog sjaja. Kratka masa����a sa negujućim uljima i kremama.

Parafinsko pakovanje ruku

Intenzivna nega, stimulacija i dubinska hidratacija kože ruku, što je izuzetno korisno kod osoba sa suvom i umornom kožom, te osobama koje su puno u kontaktu sa vodom ili raznim hemikalijama. Parafinska kupka je ugodne topline i obogaćena esencijalnim uljima. Radi se temeljan piling, stavlja hranjiva maska i umače u parafin, koji stoji 20 min. Preporučuje se nakon manikirskog tretmana  ili svakih 7 dana kao deo intenzivne nege Vaših ruku.

Nadogradnja noktiju

Estetik Studio vam nudi dve tehnike nadogradnje i izlivanja noktiju: Akril i UV Gel tehniku materijalima vodećih svetskih proizvođača.

  • Nadogradnja noktiju tipsama
  • Izlivanje noktiju
  • Ojačavanje prirodnih noktiju
  • Trajni French
  • Nail art

O metodama, njihovim prednostima i manama pro��itajte više u ������������������lanku Estetik bloga ili pogledajte Galeriju slika.

Pedikir

Naša stopala najviše trpe i zato im treba posvetiti posebnu pažnju. Pedikir tretman u Estetik Studiju pruža najbolju negu stopala, tako ������������to neguje Va��e nokte, odstranjuje zadebljalu kožu i poboljšava izgled stopala. Dok ste na pedikir tretmanu odmaraju se i Vaša stopala i Vi zajedno sa njima.
Pedikir tretman uključuje omekšavanje kože i noktiju u posebnim kadicama, skidanje viška zadebljale kože, sređivanje noktiju i zanoktica, masažu stopala kao i nanošenje hidratantnih preparata za očuvanje mekoće stopala.

PODELI SA DRUGIMA!
Close
Molimo Vas podržite nas sajt
By clicking any of these buttons you help our site to get better