Nega lica

Estetik Studio uspešno primenjuje i svojim klijentima nudi različite estetske tretmane lica za usporavanje procesa starenja kože, stimulisanje metabolizma i aktiviranje ćelijskih struktura, revitalizaciju kože i vraćanje njenog mladalačkog izgleda.U tretmanima koristimo profesionalne preparate renomiranih francuskih kozmetičkih kuća Matis i  Autiege. Nezaobilazni deo ponude čini naša aparativna kozmetika, na koju smo posebno ponosni.
Ovim tretmana se ostvaruje:

  • čišćenje lica tako što će se skinuti površinski sloj odumrlih ćelija kože i izvršiti duboko čišćenje pora kako bi se prevenirale akne i atonična koža
  • uspostavlja balans tj. uravnoteženje izgleda svih zona lica, poboljšava tekstura i koži daje svež, zdrav izgled
  • rehidratacija i ishrana kože
  • zateže koža i vraća njen sjaj tako da izgleda mlađe, čvršće, svežije i ljupkije

Svi tretmani su prilagodjeni tipu i zrelosti kože.

Klasičan tretman čišćenja lica

higijenski tretman koji podrazumeva pripremu lica za čišćenje/toniranje, dermopiling, manuelnu ekstrakciju komedona i aplikovanje maske za umirenje kože i zatvaranje pora. Nakon toga sledi prijatna masaža lica i završna krema.

Značaj i prednost: Ovo je tretman osnovne nege i predviđen je za čisćenje i održavanje hidrolipidne ravnoteže kože. Poželjno ga je ponoviti nakon 1 do 3 meseca.
Ciljna grupa: Tretman je pogodan za sve tipove kože, izuzev jako osetljive.
Trajanje tretmana:
90 do 120 min

Biološki tretmani lica

Ovi tretmani se nalaze u grupi tretmana intenzivne nege – anti age . Naša ponuda iz ove grupe tretmana je  raznovrsna, jer se svaki tretman personalizuje prema potrebama, tipu i zrelosti kože klijenta. Uz dobru pripremu-čišćenje/toniranje; adekvatan piling; kombinaciju maski; aktivnih seruma i prijatne masaže, Vaše lice može biti blistavo, a ten besprekotan.

Značaj i prednost: U zavisnosti od vrste tretmana efekat je intenzivna:  hidratacija, oksigenacija, regeneracija, revitalizacija, ishrana, zatezanje . Poželjno je tretmane raditi u nedeljnim serijama, a održavati postignute rezultate mesečno ili kada jednostavno želite da zablistate.
Ciljna grupa
: Preporučuje se klijentima za prevenciju i korekciju znakova starenja kože.
Trajanje tretmana: 45 do 60 min

Tretman glikolnom kiselinom

Hemijski piling je tretman za vidno poboljšanje izgleda i teksture kože. Tok tretmana predstavlja: čišćenje/toniranje, piling -nanošenje 20%  glikolne kiseline u trajanju od 3-7 min (prirodni sastojak še��erne trske), sledi prijatna masaža aktivan serum i maska. Tretman se završava kremom po tipu kože .

Značaj i prednost: Dermo-specifična nega – ciljno delovanje. Tretman za pobolj��enje teksture i izgleda kože. Čisti kožu, skuplja pore, ublažava bore i ožiljke, rebalansira prirodni PH kože i podstiče regeneraciju epiderma. U zavisnosti od željenog rezultata, tretman se može izvoditi  nezavisno ili u seriji od više tretmana.
Ciljna grupa
: Posebno je preporu����en klijentima koji žele da ublaže ožiljke i bore, ali i svima koji žele elasti��������niju i gladju kože. Zbog svog sastava, primena ovog tretmana nije kontraindikovana u letnjim mesecima.
Trajanje tretmana:
45 do 60 min

Mikrodermoabrazija lica

Pomoću najnovijeg aparata za dijamantsku mikrodermoabraziju obavlja se kontrolisanu eksfolijacija (piling) površinskog sloja kože,čime se pospešuje regeneracija tkiva i otklanjaju brojni nedostaci na koži kao što su fleke, ožiljci, pliće bore i proširene pore.
Više o Mikrodermoabarziji pročitajte u članku Estetik bloga.

Značaj i prednost: Stanje kože je vidno bolje već posle prve procedure, ten se izjednačava, koža je glatka! Po pravilu, za optimalan efekat treba sprovesti 4 do 6 procedura, koje se rade jednom u 7 dana. Da bismo održavali lepotu kože, svaka 1-3 meseca sprovodimo nove procedure.
Ciljna grupa: Tretman je pogodan za sve tipove kože, izuzev jako osetljive, sa gore naznačenim indikacijama.
Trajanje tretmana:
45 do 60 min

Ultrazvučni piling lica

je naročito pogodan za osobe sa osetljivom kožom, a predstavlja zamenu je za klasičan tretman čišćenja lica. Tretman se izvodi aparatom, tzv ultrazvučnom ����patulom frekvence 27Hz.

Značaj i prednost: Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epiderma ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože, a ujedno poboljšava apsorpciju preparata za negu lica koji se mogu uneti uz pomoć špatule. Takodje se preporučuje kao uvodni tretman u tretmane podmaldjivanja. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osve��enje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost ko��e.
Ciljna grupa
: Tretman je pogodan za sve tipove kože, a posebno  jako osetljive.
Trajanje tretmana:
45 do 60 min

PODELI SA DRUGIMA!
Close
Molimo Vas podržite nas sajt
By clicking any of these buttons you help our site to get better