Minival trepavica

1-12

Ukoliko želite da uz malo uloženog truda imate i bez šminke lepe trepavice, odlučite se na minival trepavica! Idealan je za osobe koje imaju ravne trepavice, jer uvijanjem dobijaju efekat ,,otvorenog oka’’.  Postupak traje oko 60 minuta. Radi se preparatima na biljnoj bazi i potpuno je bezbolan i bezbedan. Tretman se sastoji od lepljenja viklera uz rub gornjeg kapka, a zatim slede dva premaza. Trepavice se uvijaju posebnim štapićem i stavlja se fiksator. Nakon 30 minuta vikler se skine, a trepavice isperu mlakom vodom. Efekt ovako uvijenih trepavica traje oko 4-8 nedelja.

Farbanje trepavica ja najbolje primeniti nakon uvijanja. Time ćete postići baš efekat maskare. Traje 5 minuta i dosta potamni trepavice. Pogodnosti minivala i farbanja trepavica je prvenstveno u tome što se nakon njega ne mora stavljati maskara, obzirom da su trepavice lepo uvijene, pa čak i one najkraće izgledaju duže. Nakon odrađenog tretmana nemate nikakve obaveze za kućno održavanje, normalno se umivate, spavate, šminkate i sve ostalo.

Za postizanje maksimalnog efekta neophodno je da su vam i obrve lepo i pravilno oblikovane, ali i obojene, što se može postići za svega 15 minuta. Ovo je posebno važno ukoliko ste promenili boju kose. Nijense su od svetlo smedjih do crnih i za trepavice plavetno crna.

Posle tretmana trepavica i obrva one će biti izrazajnije, dlaka sjajnija, a Vi ćete izraziti svoju lepotu!

PODELI SA DRUGIMA!
On decembar 1st, 2011, posted in: Razno by estetikstudio
Close
Molimo Vas podržite nas sajt
By clicking any of these buttons you help our site to get better