Mezoterapija

Mezoterapija bez igle ili mezoporacija predstavlja uno��enje lekova i bioaktivnih supstanci preko kože tj. transdermalno, tako da nema neprijatnosti tokom tretmana kao što je slučaj kod klasične mezoterapije. Mezoterapija bez igle omogućava da se apsorpcija primenjenih aktivnih supstanci (hijaluron, fosfatidil holin, kolagen, vitamini, diuretici, vazdilatori i dr) pove��a na  90% na dubini do 1 cm, odnosno do 65% na dubini do 6 cm, što pruža zaista izvanredne mogućnosti u različitim medicinskim i estetskim tretmanima.
U Estetik Studiju mezoterapiju uspešno primenjujemo kod tretmana  lica (mesolift, podmladjivanje kože, hidratacija, ishrana, stimulacija…) i tretmana tela (topljenje lokalnih masnih naslaga, celulit). U tretman mezoterapije lica uključena je mikrodermoabrazija.
U Estetik Studiju, mezoterapija se sprovodi pomoću aparata za mezoterapiju, te je tretman potpuno bezbolan. Kokteli, koje koristimo za mezoterapiju, se prilagođavaju svakom pacijentu ponaosob, prema posebnom protokolu Instituta BCN. Ukupno je potrebno 6 do 12 tretmana u razmacima od�� 7 dana, a trajanje tretmana je 60 minuta.
Više o Mezoterapiji pročitajte u članku Estetik bloga.

Mesolift lica

Efekat zatezanja kože postiže se tako što aktivni sastojci omek��avaju teksturu kože, a stimulacijom fibroblasta i aktiviranjem kolagenske sinteze stvara se lifting efekat. Ono što je značajno kod tretmana zatezanja kože i liftinga jeste da se uz efekat liftinga ostvaren mezoterapijom bez igle vrši istovremeno i pomlađivanje i oporavak kože. Osnovni sastojak ovog koktela je hijaluronska kiselina koja se prirodno nalazi u koži, ali se s godinama troši, koža lica stari i stvaraju se bore.

mesolift_pre_posle mesolift_pre_posle_oci mesolift_pre_posle_usne

*klikni na sliku za uvećanje

Vitaminski kokteli

Sada već čuveni vitaminski kokteli u kombinacijom sa oligoelementima i biostimulansima, daju Vašoj koži trenutnu blistavost, ali uz to i vidno poboljšavaju njene strukture i kvaliteta. Tretman se preporučuje klijentima starosti od 25. do 50. godine života u cilju očuvanja vitalnih funkcija i lepote kože.

Lipoliza

„nehirurška liposukcija“deluje lokalno na sličan način kao hirurgija – odstranjuje lokalni problem, tj. odstranjuje lokalne masne naslage. Efekat skidanja masnih naslaga sa željenog mesta  se dobija zahvaljujući supstancama koje uz pomoć posebnog aparata ubrizgaju lokalno, podstiču ćelije na koriš��enje masti za energiju, a takođe se razlaže i ćelijski zid masne ćelije. Znači lipolizom se smanjuje broj masnih ćelija ��������to je izuzetno bitno i zato ne dolazi do jo-jo efekta vraćanja kilograma. Treba naglasiti da kod obi��ne dijete bez lipolize ne dolazi do smanjenja broja ćelija nego se one samo smanjuju dok mršavimo tj. one se �����ispumpaju“, a dobro nam je poznato koliko lako mogu ponovo da se „napumpaju“.

mezoterapija tela
*klikni na sliku za uvećanje
Mezoterapija celulita

U mezoterapiji tela, ovaj metod se radi po zonama i to:

  • Zona butina i zadnjice
  • Zona stomaka i pojasa
  • Zona ruku i ramenog pojasa

Estetik Studio primenjuje troaktivi pristup u rešavanju problema celulita  U prvoj etapi primenjujemo koktele koji ubrzavaju mikrocirkulaciju. Zatim, u drugoj etapi, primenjujemo tzv. „defibrozante“, oni razgra��������uju vezivno tkivo, koje se manifestuje �������tvrdim“ delovima masnih naslaga. I tre����a etapa je primena lipolitika, koji ubrzavaju metabolizam masnih ćelija u pravcu razgradnje masti. Sve tri etape se sprovode u JEDNOM TRETMANU i samo tako sproveden tretman će imati uspeha.

PODELI SA DRUGIMA!
Close
Molimo Vas podržite nas sajt
By clicking any of these buttons you help our site to get better