MAGNETIC Tip box i Ilinka Živanović

I ove godine na prolećnom sajmu kozmetike u Beogradu koji se održao 7. i 8. aprila, MAGNETIC je na svom štandu organizovao takmičenje u Tip Box Nail art-u. Mi nismo posetili ovaj sajam ali smo zahvaljujući slikama sa sajma naših prijatelja uspeli da doživimo deo atmosfere. Pohvale i čestitke za sve učesnike MAGNETIC Tip Box Nail arta, radovi su bili zaista prelepi i kreativni.
Ilinka Živanović je i ove godine odnela zasluženo prvo mesto u Tip Box-u sa svojim radom „Vreme je za bebe“ i ponovo dokazala sebe kao velikog i talentovanog majstora na ovim prostorima.

Ilinka je učestvovala sa dva rada, pomenutim „Vreme je za bebe“ i „World of Warcraft – Put oko sveta“. Oba rada su prelepa i verujem da je i žiriju i posetiocima MAGNETIC štanda bilo teško oko odluke. Imao sam tu čast da vidim „World of Warcraft“ još u fazi stvaranja i pričam sa Ilinkom oko ideje i tehnike izrade.
Neću mnogo pisati tome, već ću podeliti sa vama Ilinkine fantastične radove. Još jednom čestititke od srca i nastavi da nas iznenađuješ svojim talentom i prelepim radovima. ♥

*klikni na sliku za uvećanje

PODELI SA DRUGIMA!
On april 12th, 2012, posted in: IJ Nails by IJNails

Postavi odgovor

*

code

Close
Molimo Vas podržite nas sajt
By clicking any of these buttons you help our site to get better