CND™ Shellac – do 14 dana savršeni nokti!


Američki brend CND™ (Creative Nail Design) je nedavno ponovo nagrađen za najbolji svetski nail proizvod, a osvojio ga je zahvaljujući najnovijem svetskom hitu – kolekciji UV3 Shellac – Hibridnim lakovima za nokte.

Shellac se nanosi se kao lak, nosi se kao najkvalitetniji gel, odmah suši, besprekorno sija i traje do 14 dana! Skida se za samo 10 minuta. Ne oštećuje nokte! Hipo-alergijski proizvod, bez mirisa, ne sadrži formaldehide, toulen i DBP (Dibutyl phthalate) kao većina lakova i sličnih proizvoda na tržištu.

Shellac je otporan na grebanje, udarce, vodu i delovanje sredstava za pranje posuđa i hemikalija za čišćenje doma, ljuštenje, lomljenje i na razne mehaničke izazove poput pretrage za ključevima i sitnim metalnim novcem u punoj torbici  par minuta nakon završetka manikra.
Provereno! :-)


Rešili smo da testiramo Shellac.
Prvi utisak je bio WOW! Definitivno ljubav na prvi pogled. Savršen crveni lak neverovatnog sjaja. Boja je „Wildfire“ kao crveni Ferrari.  Zamislite osećaj da odmah nakon namazanih noktiju možete vršljati po svojoj prepunoj torbi i tražiti svoj mobilni telefon ili ključeve od auta a da pri tome ne pokvarite lak?!
Manikir Shellac-om traje 30-45 minuta. Nanosi se poput klasičnog laka za nokte: prvi korak je bazni lak, zatim dva tanka sloja laka u boji i nadlak koji stvara glatki stakleni sloj. Razlika u odnosu na običan lak je u tome što se između svakog novog sloja koristi UV lampa za sušenje boje pa iz salona izlazite sa potpuno suvim noktima. Da i NEMA grubog baferovanja i uklanjanja površinskog sjaja turpijom kao kod običnog gela,  drugih gel lakova i sličnih soak-off proizvoda.
Osešaj pri mazanju i kasnije nošenju je isti kao i kod običnog laka za nokte, ali sa razlikom što ne morate brinuti da ćete ga negde oštetiti.
Na prvoj slici ispod je moj crveni Shellac 2-3  sata nakon nanošenja. Žao mi je što slika nije kvalitetnija ali verujte mi na reči da su stvarno savršeni :) Neverovatno sijaju i izgledaju kao tek namazan „mokar“ lak. Na žalost nismo fotografisali, ali vam mogu reći da i posle 7 i 10 dana izgledaju isto kao da su tek namazani, sjajni i bez oštećenja. Jedina primetna razlika je u delu zanoktica gde se primećuje da nokat raste.

moj-shellac-1

*klikni na sliku za uvećanje
Na zadnje dve slike je Shellac star 17 dana koji je preživeo zadnji test bez milosti – renoviranje,  čišćenje, ribanje i sređivanja salona BEZ rukavica i prošao svaki mogući test izdržljivosti i dugotrajnosti. Kao sto možete videti na slikama, osim sto je boja neznatno stradala na samim ivicama nokta i izraslog nokta u delu zanoktica na njemu ne postoji ni jedno drugo oštećenje a i dalje je zadržao svoj sjaj.

moj-shellac-17-1 moj-shellac-17-2

*klikni na slike za uvećanje

Uklonili smo ga sa noktiju za 10 minuta posebnim postupkom otapanja, bez turpijanja. Nokti su ostali u savršenom netaknutom stanju kao i pre mazanja Shellac-a, potpuno zdravi. Nokti ne žute kao što je to slučaj sa običnim lakovima. Može se koristiti neograničen broj puta.
Moji nokti su spremni za novu dozu Shellac-a :)

Moja preporuka od srca drage dame. Navratite, raspitajte se i PROBAJTE Shellac!
Zaljubićete se u Shellac kao i ja!

PODELI SA DRUGIMA!
On mart 30th, 2011, posted in: Nega ruku i stopala by estetikstudio

Postavi odgovor

*

code

Close
Molimo Vas podržite nas sajt
By clicking any of these buttons you help our site to get better